Menu
Winkelwagen

Meer dan 50.000 tevreden klanten

Altijd de beste prijzen
Gratis technische ondersteuning
Top kwaliteit A merken

Installatie service

IPcam-expert.nl is de specialist in IP-camera’s van bekende merken als Axis, Hikvision, Dahua, Vivotek en Bosch. Wij leveren niet alleen de beste en nieuwste modellen, wij installeren deze ook voor u! IPcam-expert.nl beschikt namelijk over een eigen installatieservice. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en komen graag bij u langs. Dankzij onze brede kennis kunnen we bij ieder project rekening houden met alle andere componenten in het netwerk. Zo bent u altijd verzekerd van de meest kostenefficiënte én betrouwbare totaaloplossing.

Advies en service

Service staat bij IPcam-expert.nl hoog in het vaandel. Onze productspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en doen er alles aan om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies en vakkundige installatie van al onze producten.

Installatie op locatie

IPcam-expert.nl heeft gekozen voor transparante prijzen voor de installatie van haar camera’s. Hieronder ziet u de standaard prijzen van de camera installaties. Voor grote of afwijkende omgevingen wordt samen met de specialist gekeken of een opname op locatie benodigd is. De installatiedienst van IPcam-expert.nl komt dan op een gewenst tijdstip bij u langs en maakt een inschatting van de benodigde werkzaamheden en kosten.
IPcam-expert.nl maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. Op onze Privacy Pagina kan je hier meer over lezen.